•  
  •  
Rinnekoti-säätiö
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Tuore julkaisu jakaa tietoa laaja-alaisten oppimisvaikeuksien huomioimisesta työelämässä

Rinnekodin julkaisusarjassa on ilmestynyt uusi julkaisu, Lov’ work! Laaja-alaisten oppimisvaikeuksien huomiointi työhönvalmennuksessa. Opas jakaa tietoa laaja-alaisista oppimisvaikeuksista sekä tarjoaa ohjeita ja vinkkejä siihen, miten laaja-alaiset oppimisvaikeudet voidaan ottaa huomioon työelämätaitojen kehittymisen ja työelämään kiinnittymisen tukemisessa.

Oppaan sisältö on syntynyt Kelan kehittämisrahaston tukemassa 3KK Ohjaava työhönvalmennuspalvelu oppimisvaikeuksia omaaville nuorille – kehittämishankkeessa, joka toimi vuosina 2015-2017.

- Palvelussa keskeistä on tuen tarpeen tunnistaminen ja yksilökohtaisen tuen räätälöinti nuorta varten. Kyse on matalan kynnyksen palvelusta, joka on yhdistelmä kuntouttavaa työtä, palveluohjauksellista työotetta sekä työhönvalmennusta, kertoo projektipäällikkö Tiina Myllymäki.

Hankkeessa kehitetty malli palvelun toteuttamisesta on julkaistu verkkosivuilla www.taidoistatyopoluiksi.fi/3kk. Verkkosivun materiaalit toimivat oheismateriaalina oppaalle, sillä ne sisältävät paljon erilaisia tehtäviä ja hyviä käytäntöjä palvelun toteuttamiseksi.

Opasta voi tilata maksutta sähköpostitse taidoistatyopoluiksi@rinnekoti.fi, viestiin otsikoksi ”Lov’ work”. Opas on myös luettavissa sähköisesti täältä.

Lisätietoja:

Tiina Myllymäki
Projektipäällikkö
puh. 044 776 4400 (31.3.2017 asti)

päivitetty 29.3.2017