•  
  •  
Rinnekoti-säätiö
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Logo ilman taustaa.pngYhteiskunnallinen Yritys_ Logo vaaka_ sininen.png


Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 29.4.2015 klo 7.00

Rinnekoti-Säätiö haastaa mukaan Hyvän työn ohjelmaan

Jokainen työnantaja haluaa olla hyvä työnantaja. Kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluihin erikoistunut Rinnekoti kutsuu muita työnantajia mukaan tekoihin Hyvän työn puolesta. Rinnekoti haastaa kaikkia työnantajia toteuttamaan Hyvän työn periaatteita ohjelman mukaisesti. Tehdään yhdessä hyviä ja vastuullisia työpaikkoja!

Yli tuhannen työntekijän konserni on laatinut Hyvän työn ohjelman, joka ottaa kantaa harjoittelijoihin, työhönottoon, työtoimintoihin ja hankintoihin. Haluamme tarjota harjoittelumahdollisuuksia kaikenlaisille opiskelijoille. Tehtävän edellyttämät tiedot ja taidot ovat keskeisiä rekrytoinnissamme, eivät esimerkiksi vammat tai niitä koskevat ennakkoluulot. Haluamme tukea yksilöllisillä työpoluilla etenemistä työtoiminnoista palkkatyöhön. Hankinnoissamme arvostamme palvelu- ja tavarantoimittajia, jotka omassa toiminnassaan kouluttavat ja työllistävät osatyökykyisiä tai vammaisia henkilöitä.

”Emme ole mallioppilaita, mutta tahtomme on selvä”, sanoo Rinnekoti-Säätiön johtaja Markku Niemelä. Sosiaali- ja terveydenhuollon kustannukset ovat tänään iso huoli. Paras ratkaisu kustannusten hallintaan on työllistää mahdollisimman moni. Itse ansaittu leipä kohentaa toimintakykyä. Yksilön hyvä tuo myös yhteiskunnalle hyvää.

Rinnekoti-Säätiö on pääasiallisesti Uudenmaan alueella toimiva yhteiskunnallinen yritys ja se omistaa Lakiston Palvelut Oy:n, joka on sosiaalista henkilöstövuokrausta tarjoava yritys. Hyvän työn ohjelma on laadittu Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamassa Taidoista työpoluiksi –projektissa malliksi työnantajille, jotka haluavat kehittyä reiluna työnantajana.

Lue lisää Rinnekoti-Säätiöstä ja hyvän työn ohjelman periaatteista Rinnekoti-Säätiön nettisivuilta.

Lisätietoja

Markku Niemelä
Rinnekoti-Säätiön johtaja
puh. 044 724 9831

Lea Nevalainen
Työllistymistä ja osallisuutta tukevien palvelujen johtaja/talous- ja hallintojohtaja
puh. 050 325 0656ray_tukee_hyvia_tekoja.png

Ville Villberg
Projektipäällikkö, Taidoista työpoluiksi -projekti
puh. 044 747 0021

päivitetty 29.4.2015