•  
  •  
Rinnekoti-säätiö
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Pohjoismainen työn ja kuntoutuksen konferenssi Islannissa 5.-7.9.

Islannissa järjestettävän konferenssin posterinäyttelyssä on esillä kaksi projektin tuotosta, Hyvän työn ohjelma ja työsuoriutumisprofiili.

Hyvän työn ohjelma koostuu periaatteista, joihin sitoutumalla Rinnekoti-Säätiö haluaa edistää osatyökykyisten työllistymistä säätiön omissa yksiköissä. Kevään aikana Rinnekoti-Säätiössä tehtiin laaja selvitys Hyvän työn ohjelman periaatteiden toteutumisesta ja tulevaisuuden näkymistä säätiön eri yksiköissä ja tukipalveluissa. Selvityksen perusteella ohjelman joitakin periaatteita päätettiin johdonmukaistaa ja selkeyttää. Islannissa esillä olevassa posterissa esitellään, kuinka osallistamalla henkilökunta strategiatyöhön voidaan päästä parempiin tuloksiin. Posterissa esitellään myös uudelleen muotoillut periaatteet.

Työsuoriutumisprofiili on projektissa kehitetty excel-pohjainen arviointiväline. Ideana on, että työnantaja täyttää profiilin yhdessä työhönvalmentajan kanssa sen jälkeen kun työntekijä on saanut riittävän paljon työkokemusta kyseisestä työtehtävästä, esimerkiksi 3-4 viikkoa aloituksesta. Työsuoriutumisprofiiliin arvioidaan työntekijän työkyky seitsemän eri osatekijän kautta, suhteessa tehtävässä tarvittaviin taitoihin. Tuloksena on helposti luettavissa oleva arvio työntekijän työhistoriasta ja tehtävistä suoriutumisesta.

Postereihin voi tutustua täällä.

Lue lisää konferenssista.

päivitetty 5.9.2016