•  
  •  
Rinnekoti-säätiö
  • Tekstin koko:
  • A
  • A
  • A

Ensi viikolla kohdataan työelämän tutkijoita ja työnantajia

Projektimme on esillä ensi viikolla kahdessa tapahtumassa, Työelämän tutkimuspäivillä 3.-4.11. ja Työelämän tuoreet tuulet –projektin järjestämässä työnantajille suunnatussa aamiaistilaisuudessa 4.11. 

Työelämän tutkimuspäivät teemalla ”Kovat ajat?” järjestetään pohjoismaisen työelämän tutkimuksen konferenssin yhteydessä Tampereella 2.-4.11. Konferenssi kokoaa paikalle monitieteisen ja monialaisen työelämän tutkijajoukon. Taidoista työpoluiksi –projektin Mari Mononen pitää torstaina 3.11. puheenvuoron työryhmässä, jonka aiheena on ”Kaikille sopiva työ, työympäristö ja työyhteisö – hyvinä ja huonoina aikoina”. Esityksen aiheena on ”Osatyökykyisten työllistymisen edistäminen osana organisaation strategiaa” ja siinä kerrotaan, millä tavoin Rinnekodin toiminnassa vaikutetaan osatyökykyisten ja kehitysvammaisten ihmisten työllistymiseen.

Perjantaina 4.11. työnantajia kokoontuu Varustelekan tiloihin Helsingissä kuulemaan kehitysvammaisten työllistämisestä. Tilaisuuden järjestää RAY:n rahoittama Aula-Työkotien Kannatusyhdistys ry:n Työelämän tuoreet tuulet –projekti. Psykologi Ville Villberg projektistamme on kertomassa kehitysvammaisuudesta työelämässä. Lisäksi paikalla ovat muun muassa joukkorahoituksella toteutettavan Myö Hostellin perustajat. Asiasta kiinnostuneet työnantajat voivat vielä ilmoittautua tapahtumaan. Lisätietoja täältä.

päivitetty 28.10.2016